ENG’S POPCORN LIMITED EDITION

Duduk dekat rumah musim PKP ni perut mintak makan je. Nak makan kudap kudapan, tapi takda idea. Nak keluar rumah susah, nak masak malas pulak…mmmm

Kalau ada yang boleh delivery makanan pun ok jugak.

Tengah scroll Fb..kebetulan lalu pulak Eng’s Popcorn ni. Peh tengok packaging pun dah boleh bayang dia punya sedap..

Tak perlu pikir panjang on terus. Order online sahaja. Then tunggu abam pos laju delivery. Beli lebih sikit, buat stock ! Kasi la jiran sebelah rumah 1 balang, dia pun tengah pikir nak makan apa juga tu😁

“Rezeki yang paling manis adalah rezeki yang dikongsi”

Cara nak order mudah sahaja. Just klik link dekat bawah. Oh ye, Free Postage untuk area semenanjung..terbaeek👍

Hey there, check this out:

ENG’S POPCORN LIMITED EDITION
MYR: 50.00

BUY NOW:
https://rippleavana.page.link/VJ9j

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: