“SALES up to 70% JIKA ANDA ADA PRODUK SENDIRI”

Anda ada produk sendiri ??..anda wajib buat LABEL STICKER produk anda sendiri..!! TERKINI – minima order hanya 10 keping sahaja..!!, biar betul..!!sukar nak cari kedai yang boleh buat minima order macam nikan..? tak perlu risau lagi, dengan kami anda boleh buat minima 10 keping jer LABEL STICKER produk anda. PROMO kami ni memang KHAS untukContinue reading ““SALES up to 70% JIKA ANDA ADA PRODUK SENDIRI””

SAMBAL BELACAN DAPUR IBU

Lepas ni tak perlu susah-susah tumbuk belacan lagi. “Saya & family memang dah biasa dengan sambal belacan dirumah..#SambalBelacanDapurIbu ni bagi saya memang sedap, memukau…rasanye yang sedap & secukup rasa sama seperti mak saya buat dirumah”. Cuti PKP bersambung lagi. Sila duduk dirumah. Tapi perut asik lapar jer…’No problem’ gunakan sambal belacan ni tumis buat nasiContinue reading “SAMBAL BELACAN DAPUR IBU”