STICKER PRODUK

“SALES up to 70% JIKA ANDA ADA PRODUK SENDIRI”

Anda ada produk sendiri ??..anda wajib buat LABEL STICKER produk anda sendiri..!!

TERKINI – minima order hanya 10 keping sahaja..!!, biar betul..!!
sukar nak cari kedai yang boleh buat minima order macam ni
kan..? tak perlu risau lagi, dengan kami anda boleh buat minima 10 keping jer LABEL STICKER produk anda.

PROMO kami ni memang KHAS untuk anda yang dah ada produk POWER sangat !!, tapi masih takde LABEL STICKER..🤔

Khas untuk anda… #PROMOSI label sticker semurah RM0.11sen sekeping..!!

Ye, 💰RM0.11sen sekeping📣📣
Murah yakmat !!

============
LABEL STICKER NI KHAS UNTUK;
============
.
.
✓ ADA PRODUK SENDIRI – inilah masanye nak promote produk anda, supaya pelanggan anda respect bisnes anda
.
.
✓ PEMILIK2 KEDAI – Butik? Restoran? Kedai aksesori kereta? Kedai perabot?
bengkel kereta?
.
.
✓ SERVIS – Servis aircond? Servis buat web? Repair laptop? Agen Takaful?
Travel agency? Property? Bekam? no problem..memang sesuai untuk anda..!
.
.
✓ XDE KEDAI, TAPI ADA FB – boleh ker? knape x boleh plak..
Anda ada brand sendiri, boleh promote produk di Fb anda..pelanggan lebih yakin dgn produk anda..
.
.
✓ SYARIKAT BESAR – of course kena ada LABEL produk sendiri..!!
.
.

# KENAPA TUNGGU LAGI..?? “fast action,fast result”

=====================
KENAPA ANDA PERLU LABEL PRODUK SENDIRI..??
=====================

√ #LABEL STICKER dah siap potong, hanya tinggal tampal sahaja..memudahkan kerja anda..

√ #PROMOSI-sesuai untuk promote bisnes anda,hanya gunakan sticker utk luaskan empayar bisnes kecil anda..

√ MENYAKINKAN-bakal pelanggan anda lebih yakin dengan produk anda dengan label produk yg menarik..

√ #INFORMASI-sebagai info produk perniagaan anda, bakal pelanggan anda boleh mendapatkan maklumat berkaitan produk anda melalui label sticker..

√ #KAD NAMA-jika anda tiada bisnes kad, sticker pd produk blh menjadi gantian kad nama anda..

√ #PROFESIONAL-produk anda akan nampak lebih profesional, walaupun buat kat rumah jer..😘

√ #AGEN PEMASARAN-label sticker akan menjadi agen pemasaran anda yg percuma & tiada had kawasan sebaran..

√ #TANDA INGATAN-dengan adanye label sticker yg cantik semestinye pelanggan akan sentiasa ingat pada produk anda..

√ #BERJAYA-pelanggan gembira..anda berjaya !!

√ #KEBANGGAAN-simbol kebanggaan syarikat anda..

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

PERHATIAN; JIKA SERIUS BERMINAT,
TEKAN LINK;
.
http://chatwasap.com/5e6bbc
http://chatwasap.com/5e6bbc
http://chatwasap.com/5e6bbc

P/s: Mohon share & tag rakan-rakan, saudara mara tuan-tuan yang ada produk tapi belum ada sticker/label produk. Terima kasih support kami❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: