STICKER PRODUK

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?
.
Percaya atau tidak hanya dengan tengok packaging pun mampu buat orang tertarik nak beli sesuatu produk
.
Ramai usahawan2 masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir👇

▶️Kos tinggi

▶️Tak pandai nak design

▶️Tak penting pun buat label produk

▶️Tak tahu nak tempah dekat mana

▶️Dah jumpa kedai yg boleh buat, tp tokey kedai muka ketat jer..

▶️Dan pelbagai alasan makcik bawang..
.
.
Macam founder #Rondang Maman Moncheh ni. Produk mereka laku keras, dah order lebih 5000 keping sticker…amacam?
.
KENAPA ANDA PERLU BUAT DENGAN AL HASSAN PRINTING??

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

✔SIAP POTONG. Sticker produk kami dah siap potong,anda hanya TINGGAL CABUT & TAMPAL sahaja..mudahkan😘

✔DESIGN. Kami dah sediakan design, ada lebih 30 design ready made..anda hanya tinggal pilih jer ikut kesesuaian bisnes anda

✔MURAH. Sudah pasti kami berikan anda harga mampu bayar..kite deal sampai jadi

✔CUSTOM. Kalau nak custom design ikut design/idea anda sendiri pun boleh..takde hal

✔CEPAT. Tempoh masa proses cetakan yang singkat, x perlu tunggu lama

✔MUDAH. Kami mudahkan anda, boleh order secara online jer, x perlu susah2 nk datang kedai..barang dah siap kami akan pos
.
.
.
PERHATIAN; JIKA SERIUS BERMINAT;
Sila tekan link dibawah👇
http://tinyurl.com/yym5hoaz

===================

t-shirt | banner/banting | medal | trophy | merchandise | embroidery | premium gift | sticker | name card | flyers | flag | money pocket |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: