STICKER PRODUK


Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?.
.
Percaya atau tidak..hanya dengan tengok packaging sahaja mampu membuatkan orang ramai tertarik nak beli produk anda.
.
Ramai usahawan2 masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir..👇

▶️Kos tinggi

▶️Tak pandai nak design

▶️Tak penting pun buat label produk

▶️Tak tahu nak tempah dekat mana

▶️Dah jumpa kedai yg boleh buat, tp tokey kedai muka ketat jer..

▶️Dan pelbagai alasan makcik bawang..
.
.
Sekarang anda tidak perlu risau dengan masalah di atas, anggaplah masalah anda sudah selesai. Serahkan kepada pakar, biar kami uruskan.
.
KENAPA ANDA PERLU BUAT DENGAN AL HASSAN PRINTING??

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

✔SIAP POTONG. Sticker produk kami dah siap potong,anda hanya TINGGAL CABUT & TAMPAL sahaja..mudahkan😘

✔DESIGN. Kami dah sediakan design, ada lebih 50 design ready made..anda hanya tinggal pilih jer ikut kesesuaian bisnes anda.

✔MURAH. Sudah pasti kami berikan anda harga mampu bayar..kite bincang sampai jadi.

✔CUSTOM. Kalau nak custom design ikut design/idea anda sendiri pun boleh..tak jadi hal.

✔CEPAT. Tempoh masa proses cetakan yang singkat, x perlu tunggu lama.

✔MUDAH. Kami mudahkan anda, boleh order secara online jer, x perlu susah2 nk datang kedai..barang dah siap kami akan pos.
.
.
.
PERHATIAN; JIKA SERIUS BERMINAT;

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

whatsApp 📲www.wasap.my/601127282328/stickerproduk
whatsApp 📲www.wasap.my/601127282328/stickerproduk
whatsApp 📲www.wasap.my/601127282328/stickerproduk

===================

alhassanprinting

t-shirt | banner/banting | medal | trophy | merchandise | embroidery | premium gift | sticker | name card | flyers | flag | money pocket |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: