CARA NAK BUAT ‘SHORT LINK’

Biasa jumpa link macam dekat bawah ni kan?👇

bit.ly/2OqrbU8
bit.ly/2OqrbU8
bit.ly/2OqrbU8
bit.ly/2OqrbU8

Ok, harini kami nak share cara nak buat ‘short link’ macam ni☝️

Lepas ni tak perlu lagi letak link wasap kita yang nampak nombor tu. Bukan link wasap sahaja. Apa sahaja link yang panjang kita boleh pendekkan.

Cara nak buat boleh rujuk pada setiap gambar. Keterangan ada pada gambar.

Jom cuba, senang jer. Semoga bermanfaat❤

Dah dapat buat, nanti share dengan kawan-kawan yang lain pulak tau.

#kamipencetakbaju
Follow rapat kami disini;👇
IG #al_hassanprinting
FBPage #alhassanbizprinting
http://www.alhassanbiz.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: