CETAK BAJU JENAMA SENDIRI !



Daripada kita pakai baju yang cetak tah apa apa tu, baik kita pakai baju cetak jenama kita sendiri.

Terutama anda yang merupakan founder syarikat atau produk. Cetak jenama anda sendiri pada baju dan wajibkan semua staff pakai baju syarikat.

Nak cetak baju sekarang dah takda minima order. Jika staff anda ada 3 orang sahaja pun boleh buat.

Bina jenama anda, supaya dapat manarik minat ramai orang dengan perniagaan, perkhidmatan atau produk laku keras anda.

Masih nak tunggu dan lihat pesaing anda upgrade bisnes mereka dulu. Tak sentap ke?

Nak tanya berkenaan cetak baju, roger kami kat sini http://bit.ly/33QL1Bd

#kamipencetakbaju
#rarefounders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: