CETAK JERSEY HARGA BAJET !

KENAPA NAK BAYAR MAHAL KALAU BOLEH DAPAT YANG HARGA BAJET?

JERSEY TEAM EDISI HARGA BAJET. HARGA PROMO #RM19 SIAP CETAK NAMA & NOMBOR

“Nak cari jersi team. Dah jumpa ‘seller’..tapi harga tak boleh bawak bincang pulak..ada yang murah ‘seller’ tak mesra alam, tanya macam-macam dah tak jawab, kalau jawab pun macam tak ikhlas jer..haru !”

Ok, mesti anda ada masalah mcm citer di ataskan?. Kami sedia membantu. Kami ada team yang akan menjawab segala pertanyaan anda & yang paling utama kami ada jersey harga bajet !πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯

Yang masih lagi mencari jersey team futsal, bola sepak, sepak takraw, hoki, bola tampar, bola jaring, bola baling, badminton, ping pong atau apa sahaja team anda..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp !! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Ada pelbagai design terkini & color yang mengancamπŸ‘

Harga yang mampu bayar. Kita bincang elok-elok, kita deal sampai jadi..🀝

Cara nak order;
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: