Jersey Premium..Harga Biasa-biasa!

Dengan hanya #RM19 sehelai dah dapat jersey siap cetak nama & nombor!. Fuhh! serius laaa…biar betul!!

KENAPA NAK BAYAR MAHAL KALAU BOLEH DAPAT YANG HARGA BAJET?

Jersey team yang lama memang dah kena tukar ni. Dah lusuh, design pun design lama, pihak lawan tengok pun dah tak gerun!.

Yang masih lagi mencari jersey team futsal, bola sepak, sepak takraw, hoki, bola tampar, bola jaring, bola baling, badminton, ping pong atau apa sahaja team anda..jom tukar jersey lama anda. Upgrade jersey baru champp !! 🔥🔥🔥

Ada banyak design terkini & color yang mengancam. Barulah pihak lawan gentar, belom lawan dan dapat kemenangan moral!

Jersey premium..harga biasa-biasa. Jom kita bincang sampai jadi!

Cara nak order;
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my
https://JerseyBudget2020.wasap.my

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow FB page kami https://www.facebook.com/AlhassanJersey

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: