Wow! Cetak baju Family Day Rm9.90 sehelai!

Bertenang..
Nak buat baju FAMILY DAY ke?. Nah ! kami OFFER harga kilang terus !

Boleh lah bincang dengan ahli keluarga nak pilih tema kaler baju family day tahun ni. Ada 16 pilihan kaler baju. Saiz baju dari XS hingga 5XL. Oh ye, baju muslimah pun ada untuk perempuan.

Pasal design nak cetak apa, tak payah risau. Kami dah buat siap-siap untuk anda. Anda tinggal pilih jer suka yang mana satu..boleh edit pulak tu.

Cara nak order, kalau rajin dan berdekatan, boleh terus datang kedai dekat sini bit.ly/2ZqYKMm. Boleh tengok material kain. Kalau jauh, kita sembang sembang dalam wasap jer dekat sini https://tinyurl.com/y5fo9da4.

Sekarang semua dihujung jari. Jauh mana pun kita duduk, Abam kurier ada, diorang sedia berkhidmat dan gigih akan hantar barang sampai depan rumah.

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/cetaktshirtRM9.90. Terima kasih ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: