Sticker Produk

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?..Percaya atau tidak..hanya dengan tengok ‘packaging’ sahaja mampu membuatkan orang ramai tertarik nak beli produk anda..Ramai usahawan masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir..macam dekat bawah ni👇 4 MASALAH YANG SELALU USAHAWAN PIKIRKAN. 1.Kos tinggi 2.Tak pandai nak design 3.Tak penting pun buatContinue reading “Sticker Produk”

Custom Kalendar 2021

Custom Kalendar 2021 masih lagi DIBUKA! Bulan Disember ni dah boleh buat edaran. Minima order 50 keping! Tempoh PKPB ni perniagaan bergerak perlahan sekarang. Namun pemasaran wajib kena buat, TAK BOLEH SKIP. Usahawan kental akan sentiasa mencari solusi kepada semua masalah yang mereka sedang hadapi. Hujung tahun ni paling sesuai bagi kalendar kepada pelanggan danContinue reading “Custom Kalendar 2021”