Sticker Produk

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?.
.
Percaya atau tidak..hanya dengan tengok ‘packaging’ sahaja mampu membuatkan orang ramai tertarik nak beli produk anda.
.
Ramai usahawan masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir..macam dekat bawah ni👇

4 MASALAH YANG SELALU USAHAWAN PIKIRKAN.

1.Kos tinggi

2.Tak pandai nak design

3.Tak penting pun buat label produk

3.Tak tahu nak tempah dekat mana

4.Dah jumpa kedai yg boleh buat, tapi tokey kedai muka ketat jer..

Dan pelbagai alasan makcik bawang..

Sekarang anda tidak perlu risau dengan masalah di atas, anggaplah masalah anda sudah selesai. Serahkan kepada pakar, biar kami uruskan.

6 SEBAB KENAPA ANDA PERLU BUAT DENGAN AL HASSAN PRINTING??

1.SIAP POTONG. Sticker produk kami dah siap potong,anda hanya TINGGAL CABUT & TAMPAL sahaja..mudahkan

2.DESIGN. Kami dah sediakan design, ada lebih 50 design ready made..anda hanya tinggal pilih jer ikut kesesuaian bisnes anda.

3.MURAH. Sudah pasti kami berikan anda harga mampu bayar..kite bincang sampai jadi.

4.CUSTOM. Kalau nak custom design ikut design/idea anda sendiri pun boleh..tak jadi hal.

5.CEPAT. Tempoh masa proses cetakan yang singkat, x perlu tunggu lama.

6.MUDAH. Kami mudahkan anda, boleh order secara online jer, x perlu susah2 nk datang kedai..barang dah siap kami akan pos.
.
.
.
ANDA SERIUS KE NAK BUAT STICKER PRODUK NI??
JIKA SERIUS BERMINAT, TEKAN LINK DEKAT BAWAH NI👇

http://bit.ly/2Cdxbgl
http://bit.ly/2Cdxbgl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: