Custom Kalendar Design Sendiri!

Wow! #RM1.09 ajer sekeping dah dapat kalendar custom design sendiri!

Tahun ni mesti jadi!. Dah berapa tahun asik tak jadi jer. Tak jadi bukan sebab apa, tak jumpa seller yang boleh bagi harga mampu bayar!

Custom kalendar tahun 2021 kini kembali lagi!.

Boleh custom ikut design kita punya sendiri. Owner bisnes..boleh letak maklumat bisnes, produk, perkhidmatan kalian dalam HEADER kalendar.

Dua pilihan CONTENT iaitu kalendar kuda dan kalendar islamik yang ada waktu solat sekali.

Nak tahu lebih detail pasal custom kalendar ni, tekan je link ni http://bit.ly/CUSTOMKALENDAR2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: