Jersey Harga Bajet!

Jersey team yang baru dah ready, tunggu game jer hujung minggu ni. Macam tak percaya dengan harga #RM19 sehelai dah dapat jersey siap cetak nama dan nombor belakang. Mana-mana team yang power tu korang belum cukup power kalau tak upgrade jersey yang lama tu. Nak tanya-tanya pasal jersey team, boleh roger kami sini https://tinyurl.com/yxk45a63 JanganContinue reading “Jersey Harga Bajet!”

Sticker produk pun kami boleh print!

Adakah anda tahu betapa pentingnya jenama produk?..Percaya atau tidak..hanya dengan tengok ‘packaging’ sahaja mampu membuatkan orang ramai tertarik nak beli produk anda..Ramai usahawan masih takut nak buat label produk yang berkualiti dan menarik sebab mereka pikir..macam dekat bawah ni👇 4 MASALAH YANG SELALU USAHAWAN PIKIRKAN. 1.Kos tinggi 2.Tak pandai nak design 3.Tak penting pun buatContinue reading “Sticker produk pun kami boleh print!”

RUMAH DI MASA USIA TUA

☄️HURAIAN : 🔊Tidak perlu banyak perabot🔊Pilih lantai yang tidak licin🔊Suis lampu tidak terlalu tinggi🔊Pilih tandas duduk🔊Bilik utama di tingkat bawah🔊Semua ruang boleh diakses kerusi roda🔊Guna pemulas pintu (bukan tombol)🔊Sistem keselamatan untuk api dan CCTV 😃 Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan di https://t.me/drsamhan saya banyak kongsikan tips menarik di sini Ok tak perkongsian ini?Continue reading “RUMAH DI MASA USIA TUA”