Jersey Team harga bajet. Harga jer bajet..kualiti premium champ!

Team dah power, tapi jersey kurang power. Dengan hanya RM19 settle masalah jersey champ!

Tahun baru, semangat baru, jersey pun kena baru. Boleh buat 3 set jersey. Home jersey, away jersey dan jersey ketiga. Pehh..👍

Buat dengan kami, kami bagi free cetak nama dan nombor belakang.

Ada banyak pilihan warna dan design jersey. Saiz bermula dari XS hingga 5XL.
Set nama dan nombor boleh pilih.

Ok champ, offer harga macam ni, jarang-jarang kami buat. Jika serius berminat, nak upgrade jersey team korang yang lama tu, wasap kami sekarang. Sebab kami tak jamin stock sentiasa cukup.

Wasap kami sekarang;
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63

#kamipembekaljerseybajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: