Khas untuk team bola jaring yang sedang cari jersey long sleeve

Jersey Long Sleeve

Khas untuk team bola jaring yang sedang cari jersey long sleeve..

Come On champp!
Upgrade jersey team yang lama tu.

Kami ada banyak koleksi design yang cantik-cantik.

RM25 siap cetak nama dan nombor.

Sesuai untuk buat jersey team. Team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola jaring, ping pong. Team basikal pun smart jugak kalau pakai jersey long sleeve ni..

Tapi tak salah kalau nak pakai untuk pakaian casual. Smart apa, kalau pakai pergi jenjalan.

Kita deal dekat sini, wasap jer kami

https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63
https://tinyurl.com/yxk45a63

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: