Cetak Baju Design Anda Sendiri!

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd

Boleh buat baju satu family. Buat baju sedondon, sama warna.

Untuk saiz baju, ada saiz dewasa dan kanak-kanak. Malah jika ada ahli keluarga yang bersaiz besar, usah risau kerana kami ada saiz ‘extra saiz’ 4XL,5XL,6XL & 7XL!

Dah tak sabar nak tempah?. Ok boleh wasap team kami sekarang. Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/cetaktshirtRM9.90. Terima kasih ❤

#kamipencetakbaju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: