TIADA BUKU BIL LAGI? ATAU MASIH GUNA ‘BUKU RESIT BELI DEKAT KEDAI BUKU?’

Jom upgrade guna buku bil ‘custom’ yang lebih kemas dan cantik macam ni.

Ada nama syarikat, nama founder dan nama produk anda sendiri.

Pelanggan pun lebih yakin. Dan menaikkan lagi imej company anda.

✔INVOIS
✔RESIT TUNAI
✔RESIT RASMI
✔BAUCAR BAYARAN

Boleh buat 2 atau 3 layer . Tak perlu lagi guna kertas karbon.

Juga boleh customize kolum dan perkataan & yang paling best nak letak logo company sendiri pun boleh..

Tak de design lagi? jangan risau, kami sediakan A~Z, semua di hujung jari. buku siap nanti kami pos terus ke premis anda. (Seluruh Malaysia)

mudah kan?

klik saja link whatsapp dekat bawah ni

http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: