Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd

Boleh buat baju satu family. Buat baju sedondon, sama warna.

Atau baju untuk sebarang program persatuan, jabatan, pertubuhan dan lain-lain.

Untuk saiz baju, ada saiz dewasa dan kanak-kanak. Malah jika ada ahli keluarga yang bersaiz besar, usah risau kerana kami ada saiz ‘extra saiz’ 4XL,5XL,6XL & 7XL!

Dah tak sabar nak tempah?. Ok boleh wasap team kami sekarang. Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd

#kamipencetakbaju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: