BANTERAS COVID-19 DAPATKAN SUNTIKAN VAKSIN

πŸ”Š Daftar sekarang πŸ”Š :

πŸ“² MySejahtera

πŸ–₯️ vaksincovid.gov.my

☎️ 1800-888-828

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

T-SHIRT PLAIN COLOR YANG KORANG PATUT ADA HARI INI!

34 pilihan color yang cantik dan menarik!

Untuk bro yang saiz besar, jangan risau! kami ada saiz untuk anda. Ada saiz 4xl sehingga 7xl!!!

Serius rugi kalau u all tak grab sekarang! Material fabric memang best giler, kain lembut. Tak panas sesuai dipakai untuk aktiviti indoor mahupun outdoor dan ofkos korang nampak smart je kalau pakai t-shirt ni

Perhatian!
Stock dah tak banyak!

Kalau nak harga promo RM10 sehelai, sila booking sekarang!!

Tekan link dibawah jika nak harga promosi!
https://go.wasap.my/JerseyPlainRM10
https://go.wasap.my/JerseyPlainRM10
https://go.wasap.my/JerseyPlainRM10

#alhassanapparel
Joint us;
https://t.me/joinchat/d5A8xcihO103OTBl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: