BOSS!BISNES KAD SEKOTAK RM9.80!

Apa ni boss, bisnes dah lama..baru sekarang terpikir nak buat bisnes kad.

Rugi boss jumpa pelanggan, jumpa prospek tak bagi bisnes kad.

Mesti pikir, ahhh tak penting pun bisnes kad ni.

Ok boss-boss semua, sedikit penerangan. Fungsi bisnes kad adalah sebagai alat pengenalan perniagaan dan boleh letak segala maklumat perniagaan pada kad tersebut. Ianya mudah di simpan dan mudah dibawa ke mana saja.

Bisnes kad juga akan membantu boss dari sudut pemasaran kerana ia akan menjadi peringatan berguna kepada bakal pelanggan atau prospek boss!

Dan lagi satu, mesti boss pikir nak buat sekotak bisnes kad ni mahal kan?. Rm9.80 jer bos sekotak. Murah yakmat!

Memang ada harga promosi sekarang, boss boleh tekan link dibawah;

https://bit.ly/2XWy8A5
https://bit.ly/2XWy8A5
https://bit.ly/2XWy8A5

Bantu kami ‘SHARE’ kepada kawan-kawan, saudara-mara dan kenalan anda. Mungkin ada antara mereka yang bercadang nak buat bisnes kad. Bantu kami untuk kami bantu mereka❤

#bisneskadbajet #bisneskadpremiumhargakaki5 #bisneskadonline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: