VARIAN DELTA COVID-19

SIMPTOM BAHARU YANG PERLU DIBERI PERHATIAN

💆 Sakit Kepala Berpanjangan
🤧 Hidung Berair / Tersumbat
😮‍💨 Sakit Tekak
🚾 Cirit – Birit
🤮 Muntah
🚶Sakit otot
🙇 Keletihan & Kelesuan

❗️Jika terdapat simptom tersebut, sila lakukan ujian swab COVID-19

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

Jersey plain color yang korang patut ada gais!
34 pilihan color yang cun-cun!

Untuk bro yang saiz besar, jangan risau! kami ada sehingga 7xl!!!

Serius memang rugi kalau u all tak grab sekarang! Material memang best giler, kain lembut. Tak panas dan ofkos korang nampak smart je kalau pakai!

Sebab stock dah tak banyak!

Kalau nak harga promo RM10 sehelai, sila booking sekarang!! Wasap sekarang tau!!

Tekan link!
https://go.wasap.my/TshirtPlainColorRM10
https://go.wasap.my/TshirtPlainColorRM10
https://go.wasap.my/TshirtPlainColorRM10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: