“Kreatif la peniaga ni buat iklan banner tu”

KAMI PENCETAK BANNER

“Kreatif la peniaga ni buat iklan banner tu”

Dah selalu kan anda tengok peniaga iklankan produk mereka guna kain rentang, bunting atau banner. Ini adalah top striking strategy dalam bisnes. Kalau anda buat, akan nampak kesan dia dengan cepat. Jangan percaya cakap kami, anda buat je. Baru tahu apa hasil dia. Betul ke betul?

Nak lebih berkesan pasang sekurang-kurangnya 30-unit banner atau bunting di sekitar kawasan yang strategik dalam bandar atau daerah berhampiran. Bisnes pasti akan jadi hura hara nanti. Nak buat tu, kena la buat cantik-cantik, ada warna…baru orang tengok. Kalau anda lah, jumpa bunting atau banner color hitam putih je, nak ke anda tengok dan baca? Sama la juga dengan orang lain. Jadi, iklan anda mesti ada ayat marketing power dan rekaan yang menarik. Baru orang tengok. Betul kan ??
.
.
NAK BUAT BANNER / BUNTING ??
.
JOM ORDER SEKARANG !!
Klik link dibawah👇
http://tinyurl.com/y6e8jspt

kamipencetakbanner

kamipencetakbunting

kamipencetakkainrentang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: