TANGGUNGJAWAB KITA JIKA IBU BAPA TINGGAL BERSENDIRIAN

💎Warga emas mudah dijangkiti COVID-19. Sekiranya dijangkiti, warga emas berpotensi untuk mengalami gejala yang teruk dan boleh membawa maut.

1️⃣ Bantu ibu bapa untuk kenal pasti gejala COVID-19. Pastikan ibu bapa dapatkan rawatan segera jika bergejala.

2️⃣ Sentiasa hubungi ibu bapa untuk mengetahui status kesihatan mereka.

3️⃣ Pasang CCTV jika perlu untuk pantau keadaan ibu bapa

4️⃣ Minta bantuan jiran untuk kerap bertanya khabar ibu bapa kita.

5️⃣ Bekalkan peralatan pemantauan kesihatan kendiri :

☑️ Kit ujian kendiri COVID-19

☑️ Oximeter

☑️ Termometer

🔔Beri tunjuk ajar kepada ibu bapa untuk menggunakan peralatan dengan betul.

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

FLAG/BENDERA
.
.
KHAS UNTUK KELAB2 KERETA, GENG2 MOTOR, TEAM 4X4 & ABANG2 LORI SEKALIAN. ADA CADANGAN NAK BUAT BENDERA UNTUK KELAB ??.DAH BOLEH TUKAR BENDERA YANG LAMA TU..😁
.
Yang penting tiada minima order, saiz terpulang pada tuan2..nak buat saiz apa.
.
Boleh buat full kaler, macam contoh yg ada dekat bawah ni👇. Tiada extra caj!
.
Order awal, siap awal.
.
.
Cara nak order; boleh terus wasap kami sekarang https://wa.link/2jy153
.
.
Tuan2 boleh share & tag rakan2, mungkin mereka pun sedang mencari kedai yang boleh buat custom bendera..terima kasih🤝

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: