CETAK BAJU,HARGA MAMPU BAYAR !!

CETAK BAJU,
HARGA MAMPU BAYAR !!
.
Dah penat nak cari kedai cetak baju harga mampu bayar..? Cuba buat dengan kami dulu..tengok macam mana..on ke tak on
.
.
KENAPA ANDA PERLU TRY BUAT DENGAN KAMI

👕Cetak t-shirt ikut boleh ikut design anda sendiri @ kalau takde idea kami boleh tolong designkan..

👕Material fabrik boleh pilih, cotton & microfiber.

👕Saiz dari XS hingga 7XL, saiz baby & kanak2 pun ader..

👕Cetakan saiz A4 & boleh cetak sehingga saiz A3..

👕Tiada minima order, SEHELAI PUN ON !! (buat banyak harga lagi murah..!)

👕T-shirt ready made, ada banyak pilihan kaler & design..tapi kalau nak custom made pun on jugak

👕Lebih mudah order secara ONLINE. JIMAT MASA anda!!..tak perlu susah2 nak dtg kedai..

👕Penghantaran seluruh Malaysia, kurier by NINJA VAN/J&T EXPRESS

Whatsapp kami sekarang👇
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: