Jersey Harga Bajet!

DAH 3 TAHUN PAKAI JERSEY YANG SAMA CHAMP!

TAHUN 2022 NI TUKAR JERSEY BARU!

Belum masuk padang team opponent dah cemas, dah dapat rasa kekalahanā€¦bila tengok team korang bergaya dengan jersey baru.šŸ˜Ž

Jersey yang kami nak supply ni. Jersey brand lokal champ. Kain padu, design cun dan kualiti premium!

Jersey brand PUC Sport,
Khas untuk korang yang masih mencari jersey untuk team. Pencarian anda berakhir disini champ!

Terbaru dari kami,
jersey brand PUC sport.
Brand local, kualiti #premium.

RM20 sehelai #FREE cetak nama. Nak tambah nombor depan dan belakang boleh, nak tambah logo pun boleh. Harga kita bincang sampai jadi

Sesuai untuk team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola baling, badminton, ping pong.

Atau nak pakai secara casual dan santai pun boleh. Jersey smart..nak pakai masa dating pun sesuai champšŸ˜Ž

Booking sekarang champ, stock limited. Sekejap jer habis.

Wasap kami sini, tekan linkšŸ‘‡
https://wa.link/kdw42o
https://wa.link/kdw42o
https://wa.link/kdw42o

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyPUCsport #jerseyteambajet #alhassanblackrino #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: