TIP MENGURANGKAN RISIKO KANSER

❇️ Dilarang merokok. Elakkan menggunakan mana-mana produk berasaskan tembakau.

❇️ Elakkan terdedah kepada cahaya matahari, gunakan krim perlindungan.

❇️ Penyusuan badan mengurangkan risiko kanser kepada ibu.

❇️ Kurangkan pencemaran udara di dalam atau di luar bangunan.

❇️ Menjadikan seorang yang aktif dari segi fizikal.

❇️ Hadkan pengambilan alkohol.

❇️ Vaksin anak-anak anda untuk mengelakkan penyakit Hepatitis B dan HPV.

Ikuti Telegram Dr Samhan untuk tips-tips kesihatan dan update terbaru covid di http://t.me/drsamhan

ALAMAKK..BANNER KAHWIN BELUM TEMPAH!
MAJLIS DAH DEKAT NI!!!

TENANG GENG..JANGAN CEMAS! TENANG JER..NAK KAMI BANTU??

.

Kurang berseri tau, buat majlis perkahwinan tapi tak buat banner.

.

Senang bila ada banner raja sehari ni..
dari jauh tetamu dah nampak, lagi pun seumur hidup sekali jadi raja sehari. Jadi..kita buat meriah sikit.

.

Design kami dah siapkan, siap 1 hari bekerja. Boleh pos kalau yang tak dapat datang ke kedai..jangan risau tau, semua boleh settle💪

.

Majlis dah dekat tu, meh kami printkan. Wasap sekarang👇

https://go.wasap.my/BannerRajaSehari
https://go.wasap.my/BannerRajaSehari
https://go.wasap.my/BannerRajaSehari

.

.

#bannerkahwin #buntingkahwin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: