“DAH LUSUH SANGAT BENDERA YANG LAMA NI”

MODAL TAK SAMPAI RM100 DAH DAPAT BENDERA BARU TAU!

.

Ada tiga saiz yang kami syorkan iaitu saiz 6’X3′, 5’X3′ dan 4’X2′. Ini saiz yang paling ideal dan selalu pelanggan tempah. Tetapi boleh juga nak buat selain dari saiz yang dinyatakan.
.
Cetakan ‘full colour’, maknanya tak kisah berapa banyak warna yang ada pada logo. Begitu juga warna latar belakang bendera, tiada limit warna.
.
Material kain kami gunakan jenis ‘Polyester Fabric’. Bahan polyester memiliki daya tahan yang kuat.

Jadi, macam mana?. Nak proceed tukar bendera baru?. Kami akan buatkan visual terlebih dahulu. Selepas pihak tuan setuju, baru kami print..gitu🤗
.
Kebiasaanya tempoh masa proses cetakan satu bendera hanya mengambil masa lima hingga tujuh hari bekerja sahaja..
.
Yang penting tiada minima order, nak tempah satu sahaja pun boleh
.
Nak tanya berkenaan berapa kos untuk tempah bendera, boleh tanya kami disini http://bit.ly/BenderaSekolah

Mohon tuan/puan yang dah baca post ini SHARE dan TAG kawan-kawan dan juga kenalan yang mencari kedai buat bendera supaya kami dapat bantu selesaikan masalah mereka. Terima kasih🤲

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: