Baju Korporat Denim

Opsss! Bosan pakai baju korporat kain yang biasa tu..??

“Masa meeting haritu, ternampak cikgu satu sekolah ni pakai baju korporat kain DENIM, stylo habis laaa…”

“Tak sangka pulak ada baju korporat kain jenis macam tu..”

.

Mesti tuan nak cari baju korporat kain DENIM kan?

Kami memang pembekal baju korporat kain DENIM..

Material kain DENIM ni..sangat selesa dipakai, fabrik sangat berkualiti, kelihatan sangat eksclusive bila dipakai..dan masih ramai belum tahu kewujudannya!

Ada 3 pilihan color baju DENIM korporat yang anda boleh pilih, iaitu DENIM BLACK, DENIM NAVY & DENIM BLUE.

Lagi satu..kami ada saiz sehingga 5xl. Haa..jangan risau jika tuan bersaiz besar, ada saiz untuk anda!

Nak tanya lebih detail, berkenaan ukuran saiz, stock baju..boleh wasap team kami. Tekan link dibawah ya, sekarang!

https://wa.link/kfzhfl
https://wa.link/kfzhfl
https://wa.link/kfzhfl

#Kamipembekalbajukorporat
#BajukorporatDenim
#Custombajukorporat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: