Cetak Baju Geng Motor!

Abaikan jika boss bukan geng ride motor!

Hujung minggu selalu ride dengan geng motor. Jarang tak ambil gambar bila dah sampai destinasi..tapi sayang tak buat baju kelab geng!

Kalau buat baju..nampak lebih seragam, nampak smart..hensom dah tentu. Paling penting masa ambil gambar..semua sama geng, gambar pun jadi cun!

.

Baju boleh pakai sampai bila-bila, jadikan tanda kenangan yang korang dah sampai di satu-satu destinasi…

Berapa kos sehelai baju?
Ia bergantung pada bajet anda..

“Tapi, kami tak ramai, selalu ride dalam 3 orang ke lima orang jer..” ini persoalan yang selalu kami terima…berita baik untuk anda, buat dengan kami tiada minima order..makna kata, kalau anda nak buat untuk anda sehelai sahaja pun boleh geng!…janji ride!

Wasap kami untuk pertanyaan lebih detail, tekan link dibawah👇

http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd
http://bit.ly/33QL1Bd

#KamiPencetakBaju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: