Buku Resit Rasmi Takda Ke??

SENTAP-“Boss dah lama bisnes, buku resit rasmi takda ke??”. Sentap juga bila pelanggan tanya macam tu.

Betul juga. Bisnes dah masuk tahun ke-3. Buku resit rasmi syarikat langsung takda!

Selama ini ingatkan nak buat buku resit kena buat banyak-banyak. Rupanya buat 10 buku pun boleh…aduh!

.

Bila dah ada buku resit rasmi syarikat ni, semangat nak berbisnes pun lain macam.

Pelanggan pun seronok bila dapat slip resit, mungkin dalam hati dia..”fuhh, bisnes biasa-biasa jer, tapi siap ada buku resit rasmi..”

Secara tidak langsung pelanggan pun bertambah yakin nak berurusan dengan anda.

Minima 10 buku jer kalau anda nak custom buku resit dengan #alhassanprinting.

Dalam buku resit boleh masukkan logo syarikat, nama, alamat, nombor telefon, email, website dan boleh letak sekali socmed seperti fb, intagram..

“Saya tak pandai nak buat design..” itu tuan-tuan tak perlu risau, design kami dah sediakan dan boleh edit lagi, 100% semuanya kami buatkan untuk anda!

Dah tak sabar nak buat buku resit rasmi jenama sendiri kan..

Wasap team kami sekarang!, kami akan replay dengan pantas. Tekan link di bawah👇

http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit
http://bit.ly/BukuResit

#custombukuresit #bukuresitonline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: