Cetak Bendera Harga Bajet!

#CustomFlag-“First time custom FLAG..selama ni ingatkan mahal sangat. Rupanya kos tak sampai RM100 pun…!”

“Dah merata saya cari kedai yang boleh buat custom FLAG..akhirnya jumpa #alhassanprinting. Settle masalah!”-Kak Long Kawasan

“SELLER ni respon wasap pantas, layanan TERBAIK, mesra pelanggan. Korang kalau nak buat FLAG boleh cuba buat dengan seller ni”-Wak Jamal

.
Khas untuk anda yang nak custom FLAG, yang malas nak pergi ke kedai…yang nak order secara ONLINE jer..

Berita baik untuk anda! Kamilah tempat yang anda cari selama ini.

Order custom FLAG secara online, boleh deal melalui wasap. Tempahan yang sudah siap, kami hantar sampai depan rumah..boleh tak macam tu?

Baiklah..nak tahu macam mana cara nak order. Boleh wasap team kami harini, kami akan respon sepantasnya. Tekan link di bawah👇

http://mywa.link/6hzvv8t4
http://mywa.link/6hzvv8t4
http://mywa.link/6hzvv8t4

#alhassanprinting
#kamipencetakbendera
#customflag
#custombendera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: