Bagi Hadiah Payung Jer..!!

PremiumGift-NAK CARI PREMIUM GIFT HARGA BAJET??

Boss nak bagi staff free gift..dia nak barang yang staff boleh guna, barang tu mesti nampak premium dan barang tu boleh print logo…peh barang apa boss??

“Pening kepala…free gift apa aku nak carik ni??? Macam-macam la boss aku ni!!”

.

Tenang gais…cer try #PAYUNG!
BESAR, PREMIUM & BOLEH PRINT LOGO!

Nak payung besar ada, kecil ada..macam-macam design ada!

Macam-macam color ada..kuning, biru, merah, hijau…

“Tapi…nak buat 10 pcs jer, boleh??”
Boleh gais! Tak sanggup kami nak kecewakan pelanggan kami…

Dah tu…tunggu apa lagi gais?
Wasap team kami harini..lusa kami dah boleh siapkan!

Tekan link dibawah, kami akan reply dengan pantas👇

https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82

#Freegiftpayung #Payungbercetak #Printpayung #premiumgiftbajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: