Tak Percayalah Bisneskad Sekotak RM11.80 Jer!!

#PmBoss! BISNES KAD SEKOTAK RM11.80 AJER!!

HAI FOUNDER BISNES DAN OWNER BISNES! BISNES KAD CEPAT HABISSS??

BUAT 5 BOX BOSS…BARU LAMBAT HABIS, HARGA PUN LEBIH JIMAT!

.

.

Boss nak buat bisnes kad?

Nak bagitahu boss, kami dah sediakan design yang bisnes kad yang cantik-cantik, apa yang boss perlu buat adalah tinggal pilih sahaja. Kemudian kami edit segala maklumat berkaitan bisnes boss ke dalam design bisnes kad yang boss pilih. Free jer semua tu, tiada caj design!

Boss nak tengok design bisnes kad kami?

Boleh tekan link wasap dibawah. Sekejap lagi team kami akan reply segala pertanyaan boss!

https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8
https://wa.link/8hcxv8

#Kamipencetakbisneskad #Bisneskadbajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: