Bendera Saiz Gergasi-Buat bendera besar ni senang nak nampak dari jauh!

Payah nak cari kedai yang boleh custom bendera. Lebih-lebih lagi saiz bendera yang besar gedabak!

Tapi selepas ternampak di new feed fb satu seller ni…settle masalah!

Pawer diorang ni, selamber je boleh custom bendera. Korang nak saiz macam mana?, saiz besar ke, kecik ke..semua seller ni boleh buat!

Lagi satu, korang mesti puas hati dengan layanan seller ni. Mereka reply wasap sangat pantas.

.

Print bendera, boleh custom saiz, tiada limit color. Jika anda ada geng pilot darat, geng ride motor, kaki pancing, team hiking, geng touring basikal, kelab kereta dan apa sahaja aktiviti yang korang join, tentu korang ada sesi bergambar..betul tak?

Bila bergambar kena ada signature team korang!
So..sebab itu kena ada bendera. Material yang ringan, mudah dibawa, tahan lasak, hanya selitkan sahaja tepi beg..

Bila bendera dah ada, baru cantik bila bergambar, orang yang memandang dapat tahu korang dari kelab mana..gitu!

Jom..kami printkan bendera kelab anda. Cara nak order mudah jer. Korang hanya perlu berikan logo dan designer kami akan buatkan design untuk korang.

Nah..wasap team kami sekarang. Kami akan respon segera.

Tekan link, http://mywa.link/6hzvv8t4

alhassanprinting

kamipencetakbendera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: