Bilik Darjah Dah Tak Kusam

#NakCeriakanKelas-“Kalau hias guna banner keceriaan kelas ok jugak ni, jimat masa..tak perlu buat sendiri”-Cikgu Syikin

Kelas kusam jer. Nak kena buat sesuatu bagi ceria sikit!

Mujur ada banner keceriaan kelas. Settle segala kerisauan. Design banner cantik-cantik, comel-comel. Banyak pilihan. Tinggal pilih jer…ada harga promosi lagi.

Rugi kalau tak grab sementara masih ada harga promosi!

.

Betul cikgu, hias kelas guna banner keceriaan kelas yang kami buat jer..cikgu dah tak payah nak pikir pasal design, sebab kami dah ada banyak design. Cikgu tinggal pilih ajer..

Ada banner keceriaan jadual waktu, jadual tugasan murid, carta organisasi, peraturan kelas, banner motivasi dan macam-macam lagi..confirm ceria kelas cikgu nanti!

…takkan cikgu nak tengok kelas sebelah jer hias lawa-lawa…cikgu yang kreatif murid sayang..

Mesti cikgu dah tak sabar nak tengok semua design yang kami ada kan..

Cikgu wasap team kami harini. Kami akan reply dengan pantas!. Tekan link dibawah ya👇

https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c
https://wa.link/pwa08c

#CikguKreatifMuridSayang #Bannerkeceriaankelas
#Bannerceriakelas
#bannercantikkankelascikgu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: