Gift premium tapi harga bajet!

WAHH! PAYUNG PUN BOLEH PRINT LOGO??

BAGI HADIAH PAYUNG OK JUGA…NAMPAK LEBIH  PREMIUM!

NGAM LAH, BOSS PUN MASIH MENCARI GIFT NAK BAGI CUSTOMER KAN? BOLEH CUBA PAYUNG…CONFIRM CUSTOMER HAPPY!!
.

.

Payung adalah salah satu barang yang sesuai unruk dijadikan free gift & boleh diketegorikan sebagai hadiah premium. Namun harga dalam lingkungan mampu bayar!

Proses pemberian hadiah premium ini juga dapat memupuk hubungan yang erat di antara sesebuah syarikat dan pelanggan mereka.

Tanpa hadiah sebegini, pelanggan akan rasa tidak dihargai dan berkemungkinan pelanggan akan mencari syarikat lain yang menawarkan produk yang sama tetapi memberikan mereka lebih banyak hadiah.

Oleh itu, pemberian hadiah ini merupakan satu peranan yang penting bagi sesebuah syarikat untuk menjadikan sesebuah syarikat itu bertambah maju dan mempunyai pelanggan yang sentiasa membeli daripada mereka.

Akhir sekali, jagalah hubungan dengan pelanggan-pelanggan anda untuk memastikan syarikat anda tidak akan rugi dan terus mendapat kepercayaan pelanggan.

Macam seller owner ni..setiap cstmr yang beli produk akan dapat payung..raikan cstmr, ok la kan..欄

Kalau tuan2 nak tahu dengan lebih lanjut & nak tengok material boleh datang ke kedai https://tinyurl.com/y7cj6xzd

atau boleh wasap kami harini–>
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82

#custompayung #freegiftpayung #payunghargabajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: