Syoknya Raya!

[#SYOKNYERAYA]-DAH LAMA PLAN NAK TEMPAH SAMPUL RAYA NI..BOLEH CUSTOM JENAMA SENDIRI!!

“ALHAMDULILLAH..SEKARANG BISNES DAH SEMAKIN ‘GROW UP’. NAK BAGI FREE GIFT DEKAT SEMUA PELANGGAN SETIA”

“TULAH..CADANGNYA NAK BAGI GIFT MASA BULAN RAMADAN AKAN DATANG TAK LAMA LAGI NI..”

.

So, korang founder bisnes dan owner bisnes..dah pikirkan sesuatu untuk bagi free gift dekat kastemer korang?

Bisnes dah lama..tapi belum pernah buat #SAMPULRAYA?

Ramadan pun tinggal tak berapa hari je lagi..korang nak tak buat sesuatu yang bermakna, bukan setakat dapat gembirakan kastemer korang…korang pun akan dapat manfaatnya secara tidak langsung..

SEBAB itu kena buat #SAMPULRAYA boss. Dekat sampul raya tu..letaklah semua maklumat penting bisnes seperti logo, alamat, nombor telefon, email, website, facebook, instagram dan kalau ada gambar produk ke, gambar kedai ataupun nak letak gambar owner dan founder bisnes pun boleh tau!

Pelanggan mesti guna sampul raya yang mereka dapat daripada korang tu. Bayangkan..sampul raya korang yang ada semua maklumat bisnes bertukar dari satu tangan ke tangan lain..bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain!..fuhh! #FREE marketing untuk bisnes korang!

Nak tengok 54 template design #SAMPULRAYA kami??

Wasap team kami sekarang,
tekan link di bawah👇
https://wa.link/0hprfm
https://wa.link/0hprfm
https://wa.link/0hprfm

#kamipencetaksampulraya #customsampulraya

ORDER AWAL SIAP AWAL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: