Kesian doorgift korang kosong jer..letak sticker bagi ceria sikit. Murah jer kos sticker doorgift!

#StickerKahwinBajet-Jangan biarkan door gift yang korang nak bagi dengan tetamu kosong!

Letak sticker, jika majlis perkahwinan..boleh letak nama pengantin, tarikh majlis & ucapan terima kasih kepada tetamu.

Tetamu yang datang jika atas jemputan mak ayah mesti dia tak tahu nama pengantin..bila dapat door gift yang ada sticker comel, cantik dan memukau korang tu, mesti tetamu tengok sticker dulu sebab nak tahu nama pengantin..akhirnya mereka tahu siapa yang bersanding..gitu!

Begitu juga dengan lain-lain majlis, jika ada door gift wajib letak sticker. Paling tidak sticker tersebut ada tulis ucapan terima kasih.

Sekurang-kurangnya bula tetamu dapat doorgift yang ada sticker ucapan terima kasih tidaklah berkecil hati, bila tuan rumah terlupa nak ucap terima kasih diatas kedatangan mereka, maklumlah selalunya tuan rumah sibuk melayan tetamu..

Bila agaknya majlis anda?
Door gift dah tempah?
Warna tema majlis dah pilih?

STICKER doorgift jangan lupa tau!

Kalau belum ada,
Boleh wasap team kami harini. Tekan link wasap dibawah..tekan sekarang!

https://wa.link/6l7alv
https://wa.link/6l7alv
https://wa.link/6l7alv

#Stickerdoorgift #StickerKahwin #Stickerproduk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: