Dah pakai baju running, salah satu warna medal dalam tangan lah…

BAJURUNNING-Fuhhh! Lain macam team sekolah sana tu, siap pakai baju running..dah macam pelari pro gais!

Sekolah kita pelajar pakai baju sukan sekolah jer…aduhhh!

.

.

Ok cikgu..tenang jer.
Cikgu pun mesti nak pelajar yang ambil bahagian pakai baju running kan..?

Baju ni khas untuk team running. Sesuai sangat untuk sekolah yang sedang mencari baju running.

Tahun ni boleh buat kelainan sikit. Pakai baju running. Pasti team lawan gerun, belum mula pertandingan team lawan dah gugup..!

Ada 4 warna. Purple, kuning, merah & biru. Ada saiz untuk dewasa & saiz kanak-kanak.
Cutting untuk wanita pun ada ye.

Cikgu nak order harini?, klik link dibawah sekarang👇

https://wa.link/ygbbdf
https://wa.link/ygbbdf
https://wa.link/ygbbdf

AlhassanJerseyOnline #BajuRunning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: