Cikgu-cikgu semua dah hias kelas? Takda idea nak hias kelas macam mana?

NakCeriakanKelas-Tempahan banner keceriaan kelas dah siap. Tak sabar nak pasang dekat kelas. Siap dapat free gift lagi!

Tahun ini di pilih menjadi guru kelas..masih belum ada idea nak hias kelas macam mana..

“Kalau hias guna banner keceriaan kelas ok jugak ni, jimat masa..tak perlu buat sendiri”-Cikgu Syikin

.

Betul cikgu, hias kelas guna banner keceriaan kelas yang kami buat jer..cikgu dah tak payah nak pikir pasal design, sebab kami dah ada banyak design. Cikgu tinggal pilih ajer..

Ada banner keceriaan jadual waktu, jadual tugasan murid, carta organisasi, peraturan kelas, banner motivasi dan macam-macam lagi..confirm ceria kelas cikgu nanti!

…takkan cikgu nak tengok kelas sebelah jer hias lawa-lawa…cikgu yang kreatif murid sayang..

Mesti cikgu dah tak sabar nak tengok semua design yang kami ada kan..

Cikgu wasap team kami harini. Kami akan reply dengan pantas!. Tekan link dibawah ya👇

https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang
https://go.wasap.my/CikguKreatifMuridSayang

CikguKreatifMuridSayang #Bannerkeceriaankelas

Bannerceriakelas

bannercantikkankelascikgu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: