Macam ini punya ‘SMART’ jersey berkolar ni..bayar lebih pun takpe kan?

#JerseyBerkolarBajet-KHAS UNTUK ANDA YANG MASIH LAGI MENCARI JERSEY BERKOLAR UNTUK KEGUNAAN FORMAL-Tetapi tiada masa nak pergi cari di shopping komplek.

Baiklah, anda tak perlu risau..tak perlu gelabah..tak perlu peningkan kepala lagi..

Nak kami bantu mudahkan pencarian anda?

Nah !..order online jer..buat pilihan, bagi saiz & kami terus pos baju anda..senang !

“Kebetulan harini scroll FB..Eh ternampak ada seller jual jersey berkolar. Harga mesra poket sungguh dan baju pun banyak koleksi smart dan elegen..!” Zaidi-Alor Gajah, Melaka

Nah ! tunggu apa lagi champ..anda memang tengah mencari jersey berkolarkan? Pencarian anda berakhir disini..!

“Tapi boss, boleh ke saya nak tambah logo dan nama dekat baju?” Soalan yang selalu kami terima dari pelanggan.

Yes! Jawapannya boleh tuan-tuan. Kami sediakan juga khidmat percetakan. Boleh tambah cetak nama, logo dan sebagainya.

Nak tengok design jersey berkolar kami?

Stock yang ada ni dah tak banyak ya, jika serius berminat boleh terus whatsapp team kami harini!

Tekan link dibawah sekarang;
https://wa.link/0agcy4
https://wa.link/0agcy4
https://wa.link/0agcy4

#jerseyberkolarbajet #alhassanjersey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: