Banyak kedai dah tanya ni. Ada stock, harga tercekik. Ada harga mampu milik, stock takda pulak…hadoii!!

#JerseyChampion-Uishhh! Urgent nak pakai jersey ni. Mana nak cari boss!

Banyak kedai dah tanya ni. Ada stock, harga tercekik. Ada harga mampu milik, stock takda pulak…hadoii!!

Ada stock, tapi seller reply lembab. Jawab pun tak mesra, macam taknak bisnes jer…
.
.
Mujur jumpa satu seller ni, ini pun tahu sebab kawan yang recommended.

Tanyalah banyak mana pun, seller tenang je jawab. Reply pun pantas.

Paling menarik, jersey banyak pilihan dan harga sangat mampu bayar, mesra poket..

This is #alhassanjerseyonline
.
.
Khas untuk korang yang masih mencari jersey untuk team. Pencarian anda berakhir disini champ!

ADA YANG HARGA BAJET, KENAPA BAYAR LEBIH!

Terbaru dari kami,
Brand local, kualiti #premium.

Boleh tambah nama, nombor & logo.

Sesuai untuk team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola baling, badminton, ping pong.

Nak tengok koleksi jersey yang kami ada?

Harga tak koyak poket.
Kita bincang elok-elok,
kita deal sampai jadi..

Cara nak order;
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska
https://wa.link/tb0ska

#alhassanjersey #jerseybajet #jerseyteambajet #alhassanPUCsport #alhassanblackrino #alhassanlakohsport #alhassanpanzer #armband #bibs #alatansukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: