Mesti korang pernah dapat sticker mcD kan? Tampal dekat cermin kereta.

#NakcustomPMtepi-10 keping jer minima order kalau nak buat sticker cermin… Korang ada brand sendiri? Rugila kalau tak buat cermin kereta. Boleh jadikan free gift seperti mcD buat. Berikan client, customer korang..mesti mereka suka! . Kalau dulu perlu tempah banyak-banyak baru ada kedai bak buat, sekarang kalau korang nak test market dulu…buat jer 10 keping! KorangContinue reading “Mesti korang pernah dapat sticker mcD kan? Tampal dekat cermin kereta.”

Khas untuk korang yang masih mencari jersey untuk team. Pencarian anda berakhir disini champ!

JerseyPremiumBajet-BERITA BAIK CHAMPPP! JERSEY PREMIUM. HARGA BAJET! ADA YANG HARGA BAJET, KENAPA BAYAR LEBIH! Terbaru dari kami,Brand local, kualiti #premium. Boleh tambah nama, nombor & logo. Sesuai untuk team bola sepak, futsal, sepak takraw, bola tampar, bola baling, badminton, ping pong. Nak tengok koleksi jersey yang kami ada? Harga tak koyak poket.Kita bincang elok-elok,kita dealContinue reading “Khas untuk korang yang masih mencari jersey untuk team. Pencarian anda berakhir disini champ!”