Mesti korang pernah dapat sticker mcD kan? Tampal dekat cermin kereta.

#NakcustomPMtepi-10 keping jer minima order kalau nak buat sticker cermin…

Korang ada brand sendiri? Rugila kalau tak buat cermin kereta. Boleh jadikan free gift seperti mcD buat. Berikan client, customer korang..mesti mereka suka!

.

Kalau dulu perlu tempah banyak-banyak baru ada kedai bak buat, sekarang kalau korang nak test market dulu…buat jer 10 keping!

Korang boleh juga buat side income dengan window sticker ni. Contoh, sekarang trend orang minat KPop..buat sticker dan jual semula..

Dah dapat idea?? Minima order 10 keping jer gais!

Jom wasap kami harini, lusa dah boleh siap!

Tekan link dibawah, sekarang tau!

http://bit.ly/CustomWindowSticker
http://bit.ly/CustomWindowSticker
http://bit.ly/CustomWindowSticker

Jangan lupa Share, Like, Komen & Follow fb page kami https://www.facebook.com/alhassanbizprinting. Terima kasih ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: