JerseyBudakHargaBajet-SUSAHNYER NAK CARI JERSEY SAIZ KANAK-KANAK!!!

CIKGU-CIKGU SEKOLAH YANG MENCARI JERSEY SAIZ KANAK-KANAK…PENCARIAN ANDA BERAKHIR DISINI..!!! . . Khas untuk anda yang masih tercari-cari jersey KANAK-KANAK. Susah betul nak cari jersey saiz kanak-kanak kan?. Serius kami nak bagitahu, STOCK LIMITED. Jangan tunggu lama-lama. Kami tak jamin stock akan sentiasa ada ! Boleh tengok-tengok dulu, nak terus order pun boleh. Untuk cikgu-cikguContinue reading “JerseyBudakHargaBajet-SUSAHNYER NAK CARI JERSEY SAIZ KANAK-KANAK!!!”

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.

Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh. Baju kami ada sediakan, material baju jenis cotton, microfiber. http://bit.ly/33QL1Bd Boleh buat baju satu family. Buat baju sedondon, sama warna. Atau baju untuk sebarang program persatuan, jabatan, pertubuhan dan lain-lain. Untuk saiz baju, ada saiz dewasa dan kanak-kanak. Malah jika ada ahli keluargaContinue reading “Jom cetak baju design korang sendiri. Tiada minima order, sehelai pun boleh.”