JerseyBudakHargaBajet-SUSAHNYER NAK CARI JERSEY SAIZ KANAK-KANAK!!!

CIKGU-CIKGU SEKOLAH YANG MENCARI JERSEY SAIZ KANAK-KANAK…PENCARIAN ANDA BERAKHIR DISINI..!!!

.

.

Khas untuk anda yang masih tercari-cari jersey KANAK-KANAK. Susah betul nak cari jersey saiz kanak-kanak kan?.

Serius kami nak bagitahu, STOCK LIMITED. Jangan tunggu lama-lama. Kami tak jamin stock akan sentiasa ada !

Boleh tengok-tengok dulu, nak terus order pun boleh.

Untuk cikgu-cikgu yang sedang mencari jersey team anak murid. Sesuai untuk team bola sepak, hoki, sepak takraw, bola jaring, bola tampar, bola baling, hoki, sukan balapan pun 'nice'.

Tahun ni dah boleh upgarade jersey yang lama tu. Harga pun kami bagi harga bajet, kami memahami anda.🤝

STOCK LIMITED UNTUK SAIZ KANAK-KANAK.

FIRST COME FIRST SERVE !

Cara nak order; tekan link dibawah harini !

https://wa.link/cn9njk
https://wa.link/cn9njk
https://wa.link/cn9njk

#AlhassanJersey #JerseyPremiumBajet #JerseyBudak #jersetteambajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: