Senang Hati Dah Tempah Bendera Baru. Tak Sabar Nak Kibarkan..

CustomBendera-“Boss boleh print bendera 2 side, depan & belakang??

Ada pelanggan bertanya kalau kami boleh custom bendera cetak depan belakang.

Mujur kami dah biasa buat. Maka tiada masalah jika pelanggan nak custom bendera 2 side.

Cara nak buat tempahan pun sangat mudah. Hanya berikan gambar logo yang terang, dan designer kami akan buatkan visual sebelum cetak..gitu.

.

.

Khas untuk cikgu-cukgu yang nak custom BENDERA tapi BAJET tak besar!

Kos tak sampai Seratus Ringgit Malaysia cikgu dah dapat sehelai BENDERA baru..!

“100% puas hati sangat dengan layanan seller ni. Mereka reply wasap sangat pantas.”- Pn Mawar. Segamat, Johor.

.

Bendera sekolah dah lusuh sangat, dah reput. Tunggu masa jer nak koyak. Dah sampai masa untuk kalian upgrade kepada yang baru.

Pegawas pun bersemangat nak naikkan bendera, maklumlah bendera baru..murid yang lain pun pasti teruja lihat bendera baru berkibar!

Jom cikgu kita berkerjasama, tak sabar kami nak cetak bendera sekolah cikgu.

Cara nak buat tempahan terpaling mudah. Berikan sahaja logo sekolah, nanti kami buatkan visual terlebih dahulu. Dah ok dan puas hati, baru kami proceed ke bahagian cetakan.

Cikgu whatsapp kami harini.
Ada team akan respon segera.

Tekan link,
👉http://mywa.link/6hzvv8t4

alhassanprinting

kamipencetakbendera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: