Order cetak baju gaya order food panda..

#CetakBajuHargaBajet-“PUAS HATI TEMPAH BAJU SINI..!”

“SIAP CEPAT..HARGA BAJET!”
.

.

Korang dah jumpa kedai cetak baju?

Tahun 2022 ni dah tak perlu nak datang kedai..

Order ONLINE jer, macam order food panda tu..

Baju dah siap, kami hantar sampai depan rumah. Mudah kan?

Jimat masa, jimat duit..

Bagitahu jer korang nak buat baju untuk program apa. Kami ada buat baju family day, baju rewang, baju qurban, baju kelas, baju sukan, baju staff syarikat..baju sublimation pun kami ada buat..

Tiada minima order, itu polisi kami sejak dahulu.

Cara nak tempah pun mudah. Terus wasap team kami.

Tekan jer link dibawah harini. Book slot anda harini. Order cepat, siap cepat!

Tekan link ni http://bit.ly/33QL1Bd
.

.

#kamipencetakbaju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: