Mencari Free Gift Yang Besar, Premium & Boleh Cetak..?

#PremiumGift-NAK CARI PREMIUM GIFT HARGA BAJET??

U all nak sesuatu untuk di jadikan free gift…nak barang yang boleh guna pakai semula, barang tersebut mesti nampak premium dan barang itu boleh print logo…wow!

“Pening kepala…free gift apa ek??

.

Tenang gais…cer try #PAYUNG!
BESAR, PREMIUM & BOLEH PRINT LOGO!

Nak payung besar ada, kecil ada..macam-macam design ada!

Macam-macam color ada..kuning, biru, merah, hijau…

“Tapi…kami nak buat 10 pcs jer, boleh ke??”

Boleh gais! Tak sanggup kami nak kecewakan pelanggan kami…

Dah tu…tunggu apa lagi gais..?

Wasap team kami harini..lusa kami dah boleh siapkan!

Tekan link dibawah, kami akan reply dengan pantas👇

https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82
https://wa.link/untc82


#Freegiftpayung  #Payungbercetak  #Printpayung #Premiumgiftbajet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: